Start Omhoog Feedback Zoeken

Installaties
 

 

 

 

 

Domotica/Comfortinstallaties

 

Het begrip ‘wonen’ staat voor een breed scala aan activiteiten die u thuis uitvoert.
Behalve een plek om te eten en te slapen is uw woning meer en meer een plek van waaruit u werkt en studeert, zich vermaakt en met mensen communiceert. Er zijn tal van intelligente (domotica)systemen op de markt waarmee u thuis het comfort, de efficiency en de communicatie kunt verbeteren. Domotica-systemen maken door toepassing van elektronica uw huisinstallatie veelzijdiger dan ooit.

Met domotica verhoogt u uw woongemak, uw veiligheid en uw woonplezier.
Met domotica is uw woning klaar voor de toekomst.

 

 


U kunt o.a. denken aan:

Verlichting: voor extra sfeer en veiligheid
Verlichting bepaalt voor een groot deel de sfeer in uw woning. Fel licht in de leeshoek, gedimd licht bij de televisie, plaatselijk licht bij de eethoek. Is dit uw ideale ruimteverlichting? Dan kunt u dat vast inprogrammeren. Met een druk op de toets of via de afstandbediening kunt u die gewenste ruimte verlichting weer oproepen, of heel eenvoudig herprogrammeren.

 

Verlichting is ook belangrijk als het gaat om uw veiligheid. In sommige ruimtes, bijvoorbeeld in de hal, op de overloop, op het toilet kan het namelijk lastig of gevaarlijk zijn als u lang moet zoeken naar de lichtschakelaar. In andere ruimtes zoals de kelder, de schuur, of de bijkeuken, wordt nogal eens vergeten om het licht uit te doen. Als u al deze schakelaars vervangt door een bewegingsmelder gaat hier de verlichting automatisch aan als u binnenkomt….…..en schakelt de verlichting weer automatisch uit als u de ruimte verlaten heeft. Dit kan natuurlijk ook toegepast worden buiten rondom het huis.

Stel u wilt in de meterkast kijken, omdat het licht in het gehele huis is uitgevallen. Het is echter zo donker dat u niets kunt zien en op zoek moet naar een zaklantaarn, kaars of aansteker. En dat terwijl het euvel snel te verhelpen is als u een noodverlichtingunit in de meterkast heeft. De noodverlichtingunit werkt op accu’s en werkt zodra de netspanning wegvalt.

     

Belangrijkste voordelen

  • Voordeel 1
  • Voordeel 2
  • Voordeel 3

Prijzen

Beschrijving SKU-nr. Prijs
optie 1 sku-1 100
optie 2 sku-2 200
optie 3 sku-3 300


Formulier voor het aanvragen van informatie

Selecteer de gewenste items en geef aan hoe wij u kunnen bereiken.

Stuur documentatie over het product
Stuur documentatie over het bedrijf
Vraag een verkoper contact met me op te nemen

Naam
Functie
Bedrijf
Adres
E-mail
Telefoon

 

Start ] Omhoog ] Schotel antenne ] C.A.I ]

U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan webbeheer@paulvanderaar.nl.
Copyright © 2009 INSTALLATIEBEDRIJF PAUL VAN DER AAR
Laatst bijgewerkt: 17 februari 2009